'Grote twijfels in Londen: West Ham bijt zich stuk op transfereisen Ajax'

'Grote twijfels in Londen: West Ham bijt zich stuk op transfereisen Ajax'

21-08-2023 12:54 Laatste update: 12:55
162

Ajax eist niet langer 40 miljoen, maar zo'n 50 miljoen euro voor Mohammed Kudus. Dat melden De Telegraaf en The Guardian. West Ham United lijkt zich op dit moment stuk te bijten op de vraagprijs.

Ajax verkocht deze maand Edson Álvarez voor 38 miljoen euro aan West Ham United en zijn nu weer in gesprek over Kudus. De Ghanese international heeft zijn jawoord al gegeven. De transfersom zou rond de 50 miljoen euro moeten liggen - en dat is The Hammers op dit moment te gortig.

Wedden

Meer odds

Volgens The Guardian wil West Ham niet verder gaan dan 48 miljoen euro. Het verschil tussen vraag en aanbod lijkt klein, maar wordt mogelijk onoverbrugbaar als de clubs elkaar niet snel vinden. 'De besprekingen zijn vastgelopen en er bestaat grote twijfel over de deal', klinkt het.

Kudus zou Lucas Paquetà moeten opvolgen bij West Ham, maar de Braziliaan kan een megatransfer naar Manchester City op zijn buik schrijven nu hij wordt verdacht van matchfixing. De jacht op Kudus blijkt echter los te staan van Paquetà's toekomst.

Vorige week vloog technisch directeur Tim Steidten nog naar Amsterdam om te praten met Ajax. Een akkoord bleef toen uit. De Ajacied staat ook in de belangstelling van Arsenal, Brighton en Chelsea. De transfervrije Jesse Lingard geldt als alternatief bij West Ham.

Kijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!