Vernieuwd PSV rekent op aanvoerder De Jong voor Champions League-miljoenen

Vernieuwd PSV rekent op aanvoerder De Jong voor Champions League-miljoenen

22-08-2023 15:00

ADVERTORIAL - PSV staat dinsdag voor Rangers FC in de play-offs en moet opnieuw langs de Schotten voor een Champions League-ticket. In het vorige seizoen ging het uiteindelijk mis voor de Eindhovenaren, maar de ploeg van Peter Bosz hoopt met flink wat aanwinsten deze keer wél toe te slaan. Bookmaker Unibet mikt met de Uitblinker op Luuk de Jong, die zijn ploeg bij de hand kan nemen. 

PSV begint volgens de bookmakers als favoriet aan het tweeluik en moet het slangenkuil in Glasgow zien te overleven. De Jong moest in de vorige editie tegen de Schotten noodgedwongen naar de kant door een acute blessure, maar staat nu topfit klaar om een goed resultaat neer te zetten in Schotland. De Unibet Uitblinker draait deze keer om De Jong: weet de kopsterke spits te scoren tegen Rangers? Dan pak je maar liefst vier keer je inleg!

Oorspronkelijk ligt de odd voor een treffer van De Jong op ongeveer 2.8, maar door de Uitblinker is deze flink geboost! Weet De Jong, die ook onder Peter Bosz aanvoerder is, te scoren in deze belangrijke uitwedstrijd? De spits wist het afgelopen weekend ook al raak te schieten tegen Vitesse. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.