'Napoli speelt in op mogelijke PSV-terugkeer van Lozano en tikt 25 miljoen af'

'Napoli speelt in op mogelijke PSV-terugkeer van Lozano en tikt 25 miljoen af'

28-08-2023 13:11
101

De kans op een vertrek van PSV-doelwit Hirving Lozano bij Napoli is verder toegenomen. De kampioen van Italië gaat met Jesper Lindstrøm een nieuwe vleugelaanvaller contracteren, melden Italiaanse media.

Napoli heeft een mondeling akkoord bereikt met Eintracht Frankfurt over een transfersom van 25 miljoen euro. In Italië ligt een vijfjarig contract klaar voor Lindstrøm, die de afgelopen jaren naam maakte in de Bundesliga. In 2021 kwam hij voor zeven miljoen euro over van Brøndby IF.

Wedden

Meer odds

Lindstrøm wordt dinsdagochtend in Napels verwacht voor de medische keuring en zal aansluitend zijn handtekening zetten. Maandag trainde hij al niet meer mee bij Eintracht Frankfurt.

Door de komst van Lindstrøm is de kans op een vertrek van Lozano verder toegenomen, zo wordt in Italië geschreven. PSV lijkt op dit moment de grootste kanshebber. De Mexicaan ziet een terugkeer naar Eindhoven zitten, maar moet wel zo'n vijftien miljoen euro kosten. Dat bedrag is te hoog zolang Johan Bakayoko en/of Ibrahim Sangaré niet is vertrokken.