Borussia Dortmund presenteert Duitse WK-sensatie als concurrent van Haller

Borussia Dortmund presenteert Duitse WK-sensatie als concurrent van Haller

01-09-2023 13:03 Laatste update: 13:12
8

Sébastien Haller krijgt bij Borussia Dortmund concurrentie van Niclas Füllkrug. De Duitse spits, die naam maakte op het WK in Qatar, komt naar verluidt voor dertien miljoen euro over van Werder Bremen. Dortmund heeft de transfer bevestigd via zijn officiële kanalen.

Met Haller en Youssoufa Moukoko heeft Dortmund al twee spitsen en Donyell Malen kan ook in de punt van de aanval uit de voeten, maar toch wilde de Bundesliga-club zich graag versterken met Füllkrug. Op het WK in Qatar was de aanvalsleider één van de weinige lichtpuntjes bij het Duitse team. Füllkrug moest er even op wachten, maar nu heeft hij alsnog een fraaie transfer verdiend.

Bij de nummer twee van het vorige Bundesliga-seizoen tekent de international een driejarig contract. Naar verluidt ontvangt Werder Bremen een transfersom van dertien miljoen euro. "Borussia Dortmund is een heel bijzondere club", reageert Füllkrug op zijn transfer. "Ik was erg blij met het aanbod, want onderdeel worden van deze club is precies wat ik wilde. Bij BVB krijg ik de kans om me als speler te ontwikkelen en nieuwe ervaringen op te doen."

DEADLINE DAY: Kijk nu de #DoneDeal-liveshow van vanochtend terug: