PSV wacht loodzwaar programma voor de kerst: hoge odd voor Feyenoord als kampioen!

PSV wacht loodzwaar programma voor de kerst: hoge odd voor Feyenoord als kampioen!

23-11-2023 12:00

ADVERTORIAL – De laatste interlandperiode van het jaar zit er weer op en dat betekent dat de blik weer volledig op de Eredivisie kan. Daarin gaat PSV ruim aan kop, maar de concurrentie zou wel eens kunnen profiteren van het moeilijke programma van de Eindhovenaren. Zo schat JACKS.NL momenteel de kansen in de Nederlandse titelstrijd in!

Moeilijk programma kan gapend gat verkleinen

Met twaalf overwinningen uit twaalf gespeelde wedstrijden wandelt PSV nogal soeverein door het seizoen. Daarbij is er al een flink gat met de concurrentie geslagen: Feyenoord volgt op zeven punten, FC Twente op negen en AZ zelfs op tien. Elke volgende misstap van de concurrentie zou dus wel eens funest kunnen zijn, maar de andere kant van de medaille is dat PSV ook zelf moet blijven winnen.

Voor de kerst worden er nog vier speelronden in de Eredivisie afgewerkt, waarin PSV al zijn concurrenten treft. FC Twente (uit), Feyenoord (uit) én AZ (uit) worden in rap tempo achter elkaar gespeeld. Tel daar de twee Champions League-duels tegen Sevilla (uit) en Arsenal (thuis) bij op en de nadruk op een bomvolle speelmaand wordt nog meer gelegd.

Mocht PSV de nodige punten verspelen, dan zou Feyenoord wel eens de lachende profiteur kunnen worden. De Rotterdammers spelen voor de winterstop nog tegen Excelsior (uit), PSV (thuis), FC Volendam (thuis) en Heracles Almelo (uit). Ook Feyenoord speelt nog in de Champions League tegen Atlético Madrid (thuis) en Celtic (uit). Een even zo druk programma, maar al met al is dat een stuk minder zwaar dan dat van PSV.

De odds

JACKS.NL speelt in op de Nederlandse titelstrijd. De bookmaker heeft een odd van 1.25 voor een kampioenschap van PSV staan en een odd van 4.00 voor wanneer Feyenoord kampioen wordt. Het levert je 14.00 keer je inzet op wanneer AZ kampioen wordt en er bestaat een odd van 41.00 wanneer het kampioenschap naar Enschede gaat.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.