Vink bewonderaar van Twente-middenvelder: 'Hij heeft 35 paar longen'

Vink bewonderaar van Twente-middenvelder: 'Hij heeft 35 paar longen'

25-11-2023 19:43
8

Marciano Vink is erg onder de indruk van FC Twente, in het bijzonder van middenvelder Sem Steijn. Vink prijst vooral de werklust van de 22-jarige voetballer. "Steijn heeft 35 paar longen, wat hij verdedigend én aanvallend doet is geweldig", zegt Vink bij De Eretribune op ESPN.

De analist is zeer te spreken over het FC Twente van Joseph Oosting. "Het is superleuk om naar FC Twente kijken. Het is een heel energieke ploeg. Als je voetbal kijkt, wil je gewoon een energiek team zien", zegt Vink voorafgaand aan het duel FC Twente-PSV. "Ze geven zoveel energie, elke speler. Er is geen enkele speler die niet alles wil geven."

Wedden

Meer odds

"Vooral Steijn", vervolgt Vink. "Hij levert zoveel arbeid en klapt er ook nog eens overheen." Steijn kreeg zaterdagavond tijdens de wedstrijd tegen PSV nauwelijks de kans om de woorden van Vink te bevestigen. Voor de Hagenees zat de wedstrijd tegen PSV er al na 25 minuten op, hij werd geslachtofferd door Oosting nadat Mees Hilgers een directe rode kaart kreeg. Verdediger Alec Van Hoorenbeeck was zijn vervanger.