Sneijder ziet grootste gevaar van Sevilla: 'Daar moet PSV écht voor uitkijken'

Sneijder ziet grootste gevaar van Sevilla: 'Daar moet PSV écht voor uitkijken'

29-11-2023 18:30 Laatste update: 18:33
9

Wesley Sneijder ziet dat het grote gevaar van Sevilla vooral in counters en spelhervattingen schuilt. De RTL 7-analist zegt voorafgaand aan het cruciale Champions League-duel dat PSV echt moet opletten voor de tegenaanvallen van Sevilla. "Ze komen er razendsnel uit en proberen steeds een één tegen één situatie te creëren", zegt Sneijder.

Sneijder ziet ook hoe die counters vaak tot stand komen. "Het is erg belangrijk dat je de strijd op het middenveld wint vanavond. Sevilla verovert vaak de bal op het middenveld en komt er vanuit daar snel uit." De oud-middenvelder wijst dé gevaarlijkste man aan in de voorhoede van de Spanjaarden. "Dodi Lukebakio is razendsnel en enorm gevaarlijk, die zal PSV vanavond echt heel erg goed in de gaten moeten houden."

Sneijder vreest dat Sevilla vanavond hetzelfde strijdplan gaat hanteren als tijdens de vorige wedstrijd tegen PSV. "Ik ben bang dat het spelbeeld hetzelfde gaat worden als eerder in Eindhoven. Sevilla gaat PSV aan de bal laten en profiteren van deze snelle counters."