'Ten Hag kan door bij United, maar moet aan één voorwaarde voldoen van Ratcliffe'

'Ten Hag kan door bij United, maar moet aan één voorwaarde voldoen van Ratcliffe'

6 januari - 13:52 Laatste update: 14:58
47

De positie van Erik ten Hag als manager van Manchester United is nog altijd veilig, meent The Guardian. Wel moet de Nederlandse oefenmeester aan één voorwaarde voldoen, anders grijpt investeerder Jim Ratcliffe in.

De Engelse krant is duidelijk in haar analyse: een nieuwe manager zoeken staat niet boven aan de agenda van de nieuwe eigenaar. 'Sir Jim Ratcliffe en Sir Dave Brailsford geven de prioriteit nu aan het boven water krijgen wat er precies benodigd is om het tij te keren binnen Manchester United'. Wanneer duidelijk is waar de pijnpunten binnen de club liggen, wordt Ten Hag zelf ook grondig geanalyseerd.

Wedden

Meer odds

Manchester United werd het vorige seizoen onder Ten Hag nog knap derde, maar dit seizoen zijn de resultaten minder. United stelde Europees zwaar teleur en wist in de afgelopen vijf wedstrijden slechts één keer te winnen. Indien de resultaten de komende maanden nog steeds uitblijven, zal Ratcliffe niet aarzelen tot een ontslag, aldus de krant. 'De positie van Ten Hag is veilig, tenzij hij verantwoordelijk is voor een reeks slechte resultaten.'

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van #DoneDeal met alles over Ajax, PSV en Feyenoord!