Slot blijft hopen op Feyenoord-transfer: 'Niet sterk om dat nu op tv te zeggen'

Slot blijft hopen op Feyenoord-transfer: 'Niet sterk om dat nu op tv te zeggen'

15 januari - 07:15
22

Arne Slot hoopt dat Feyenoord in de laatste twee weken van januari weet toe te slaan op de transfermarkt. Het gelijkspel tegen NEC (2-2) toonde aan dat een directe versterking geen overbodige luxe zou zijn.

Slot vond het na het puntenverlies in De Kuip moeilijk om aan te geven of Feyenoord de transfermarkt op moet. "Ik denk dat het bekend is wat ik wil, maar ik vind het niet sterk om na een wedstrijd waarin je punten verspeelt op televisie te beginnen over spelers die erbij moeten", aldus de Feyenoord-trainer voor de camera van ESPN.

"Wij horen ook met deze selectie thuis van NEC te winnen, maar dat is niet gelukt", vervolgde Slot. "We moeten na een gelijkspel niet praten over de spelers die we erbij moeten hebben, maar vooral teleurgesteld zijn. Al missen we twintig spelers, we moeten thuis van NEC winnen."

Duidelijk is dat Slot graag ziet dat directeur Dennis te Kloese een buitenkansje weet op te pikken in het restant van de winterse transferperiode. Eén van de doelwitten is Bryan Gil van Tottenham Hotspur. Feyenoord mist vier spelers (Ayase Ueda, Ramiz Zerrouki, Yankuba Minteh en Alireza Jahanbakhsh) door de Afrika Cup en Azië Cup.