De Mos doet voorspelling voor Ajax - PSV: 'Niet meer wat het geweest is'

De Mos doet voorspelling voor Ajax - PSV: 'Niet meer wat het geweest is'

29 januari - 15:21 Laatste update: 20:49
83

Aad de Mos voorspelt een vermakelijke kraker tussen Ajax en PSV in de Johan Cruijff ArenA komende zaterdag. De 76-jarige voormalig voetbaltrainer gaat uit van een doelpuntrijke wedstrijd en denkt dat de aanstaande ontmoeting tussen de twee titanen een spektakel zal worden.

"Ajax is niet meer wat het is, ondanks dat ze zich hersteld hebben. Ze zijn erg kwetsbaar", stelt De Mos in een video-item van het Eindhovens Dagblad. "Als PSV gewoon uitgaat van de eigen kwaliteiten en hoog druk gaat zetten, krijgen ze hoe dan ook kansen."

Wedden

Meer odds

Ook benadrukt de voormalig Ajax en PSV-trainer het scorend vermogen van de Amsterdammers. "Aan de andere kant draait het voorin bij Ajax goed. Ze scoren vrij gemakkelijk. Zeker Berghuis en Brobbey momenteel. En dan komt Bergwijn daar ook nog bij", aldus De Mos.

De Mos verwacht een entertainende kraker in Amsterdam. "Ik ga uit van een open wedstrijd met veel doelpunten. Ajax moet winnen om in het spoor van AZ en FC Twente te blijven. PSV wil hoe dan ook domineren. Het wordt een leuke wedstrijd om naar te kijken en eindigt in 2-2."

Ook is de geboren Hagenees erg benieuwd naar het debuut van Ajax-aanwinst Jordan Henderson. "Kan hij jongens op hun plaats houden? Misschien krijgen ze wel minder tegengoals als hij speelt. Dat zou best eens kunnen."

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!