Fabrizio Romano deelt vraagprijs van Feyenoord-target Rodriguez

Fabrizio Romano deelt vraagprijs van Feyenoord-target Rodriguez

29 januari - 17:01 Laatste update: 21:12
83

Volgens Fabrizio Romano gaat de strijd om de twintigjarige Luciano Rodriguez, waarin onder meer Feyenoord in verwikkeld is geraakt, een belangrijke fase in. De transferexpert deelt bovendien de vraagprijs van Liverpool Montevideo: een slordige vijftien miljoen euro voor zeventig procent van de transferrechten. 

Volgens Romano heeft Liverpool Montevideo, de Uruguyaanse club van Rodriguez, eerder al een bod van zeven miljoen voor zestig procent van de transferrechten afgeslagen. Dat bod zou afkomstig zijn van de Argentijnse topclub River Plate.

Wedden

Meer odds

Directeur Dennis te Kloese van Feyenoord gaf in gesprek met Voetbal International toe 'bezig te zijn' met de komst van Rodriguez in de laatste dagen voor het sluiten van de transfermarkt. "Redelijk dichtbij", vertelde hij maandag over de huidige stand van zaken rond de mogelijke komst van de Uruguayaan. "Maar er is veel concurrentie." Die lijkt voornamelijk te komen van Benfica. 

De scouting van Feyenoord is zeer overtuigd van Rodríguez, aldus VI. Te Kloese zou zijn geadviseerd om rond de vijf miljoen euro te betalen voor de jeugdinternational van Uruguay. Het is nog de vraag, helemaal gezien het laatste bericht van Romano, of Liverpool Montevideo hiermee akkoord gaat en hoeveel procent van de transferrechten dan in Rotterdamse handen komen.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!