Verweij ziet irritatie bij Ajax: 'Omdat hij van plan is nog drie jaar te blijven'

Verweij ziet irritatie bij Ajax: 'Omdat hij van plan is nog drie jaar te blijven'

13 februari - 11:14 Laatste update: 12:38
231

Volgens Mike Verweij is er binnen Ajax irritatie over de aanwezigheid van Michael van Praag. De verslaggever van De Telegraaf stelt dat Van Praag van plan om nog drie jaar bij de club te blijven, iets wat intern zou knagen binnen de club.

"Ik maak me best zorgen", vertelt Verweij in De Telegraaf-podcast Kick Off. "Alex Kroes komt in maart als nieuwe algemeen directeur naar Ajax. Je zou toch hopen dat Michael van Praag bepaalde maatregelen neemt in plaats van dat hij de hele tijd op het ereterras gaat zitten bij de wedstrijden van Ajax Vrouwen."

Wedden

Meer odds

"Dat zou het een stuk makkelijker maken voor Alex Kroes", denkt de journalist. "Maar alle betrokkenen zitten er nog. Kees van Oevelen, Annette Morsman en Georgette Schlick zitten er allemaal nog. En zij hebben Sven Mislintat gewoon zijn gang laten gaan."

"Van Praag op het ereterras bij de vrouwen. Daar is intern best wel irritatie over", beweer Verweij. "Iedereen ging ervan uit dat ze voor de zomer zouden vertrekken, maar Michael van Praag is toch van plan om er drie jaar te zitten. Dat zorgt binnen de vereniging echt wel voor irritatie", besluit de sportverslaggever.

FC Utrecht-opmars en dromen van Marokko & de Premier League met El Karouani!