TOP Oss besluit: bizarre regels bij kaartverkoop voor derby tegen FC Den Bosch

TOP Oss besluit: bizarre regels bij kaartverkoop voor derby tegen FC Den Bosch

20 februari - 09:21
59

TOP Oss hanteert een strenge kaartverkoop voor de derby tegen FC Den Bosch. Deze onderlinge ontmoeting staat over een kleine drie weken op het programma en de club uit Oss laat niet zomaar mensen het stadion binnen.

Allereerst is er geen kaartverkoop op de wedstrijddag, zo valt te lezen op de website van TOP Oss. Daarnaast komen seizoenkaarthouders alleen binnen op hun eigen seizoenkaart en kan er slechts één wedstrijdticket per legitimatie gekocht worden en het ticket zal hierbij gekoppeld worden aan de meegebrachte legitimatie. Voornaam, achternaam en documentnummer worden genoteerd en alleen op vertoon van legitimatie kom je op 8 maart binnen in het stadion om de wedstrijd bij te wonen.

Echter kan niet iedereen een ticket halen voor het duel tussen TOP Oss en FC Den Bosch. De club uit Oss heeft besloten om, op basis van veiligheidsoverwegingen, een aantal woonplaatsen te selecteren die geen ticket kunnen kopen voor deze wedstrijd. Zo is er een scheiding (zie Tweet hieronder) gemaakt om te beslissen welke mensen wel of niet aanwezig mogen zijn bij deze derby.