Statistieken tonen aan: Dortmund verwacht schoten op doel van De Jong en Veerman

Statistieken tonen aan: Dortmund verwacht schoten op doel van De Jong en Veerman

20 februari - 15:00

ADVERTORIAL - Vanavond hervat PSV de Champions League met een duel tegen Borussia Dortmund. De Eindhovenaren hebben de nodige personele problemen, maar Luuk de Jong en Joey Veerman zijn in ieder geval gewoon van de partij. TOTO heeft een mooie verhoogde quotering rondom het effectieve duo onder de noemer Lekker Man Special!

De Jong-Veerman-tandem in ere hersteld

PSV draait dit seizoen op volle toeren en dat komt mede door het spel van Veerman en De Jong. Veerman verstuurt de ene naar de andere pass en is goed voor de Eindhovense standaardsituaties, wat hem mede daardoor in totaal al 13 assists en 5 goals heeft opgeleverd in alle competities bij elkaar. Ook De Jong draait als een tierelier. De spits is deze voetbaljaargang weer balvast, sterk met de kop en dat heeft hem in totaal al 27 goals en 11 assists opgeleverd. 

Afgelopen vrijdag moest het tegen Heracles in de Eredivisie ook grotendeels van Veerman en De Jong komen. De Jong kopte de openingstreffer binnen op aangeven van Veerman en het duo vond elkaar daarnaast geregeld in de combinatie. Dat leidde uiteindelijk tot enkele doelkansen van de twee, maar Heracles-doelman Michael Brouwer bleek een grote sta-in-de-weg. De statistieken van het duel tonen in ieder geval aan dat Veerman drie keer op doel schoot en De Jong zelfs vijf keer.

Nog geen account bij TOTO? Registreer je hier en maak aanspraak op de welkomstactie, waarbij je een quotering van 30 euro krijgt voor één schot op doel van De Jong!

Schieten op doel in de Champions League

Vanavond treft PSV met Borussia Dortmund een club die een stuk sterker is dan Heracles. De Champions League is nou eenmaal een podium waar tegenstand wordt geboden die clubs uit de Eredivisie niet vaak krijgen. PSV kwam dit seizoen in de voorrondes uit tegen Sturm Graz en Rangers FC, waarna het tweede werd in een groepsfase met Arsenal, Sevilla en RC Lens. 

Veerman en De Jong hebben zich tijdens de Champions League-campagne van PSV in ieder geval al laten gelden. Dat wordt duidelijk als we kijken naar het aantal schoten op doel dat het tweetal heeft gelost. Gemiddeld deed Veerman dit 0.82 keer per wedstrijd, De Jong met 1.30 een stuk meer.

De odd

Onder de noemer Lekker Man! speelt TOTO in op de schoten van De Jong en Veerman. De bookmaker heeft een quotering van 2.00 (was 1.60) voor de weddenschap waarbij De Jong en Veerman gezamenlijk twee keer op doel schieten tegen Dortmund. De weddenschap is dus bijvoorbeeld ook goed wanneer De Jong twee keer op doel zou schieten en Veerman geen enkele keer.

Belangrijk om te onderstrepen: het gaat om een schot op doel, niet om slechts een doelpoging. Wanneer is er nu sprake van een schot op doel? Vanzelfsprekend bij een doelpunt, maar ook in deze gevallen: elke doelpoging die het doel in zou gaan als deze niet zou worden gestopt door de keeper en elke doelpoging die het doel in zou gaan als deze niet zou worden geblokkeerd door de laatste speler (als de keeper al is geklopt). Deze weddenschap is beschikbaar voor alle spelers van TOTO met een maximale inzet van 20 euro.

Klik hier om de Lekker Man Special te spelen bij TOTO!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.