Vermoedelijke opstelling PSV: twijfelgevallen voor Bosz, Ramalho keert terug

Vermoedelijke opstelling PSV: twijfelgevallen voor Bosz, Ramalho keert terug

24 februari - 12:54
57

Peter Bosz heeft voor de wedstrijd tegen PEC Zwolle twee twijfelgevallen in zijn PSV-selectie. De vraag is of Guus Til en Ismael Saibari mee kunnen doen bij de Eindhovenaren. Van de laatste wordt geen basisplaats verwacht, waardoor er met wat geschuif weer plek is voor André Ramalho.

Volgens het Eindhovens Dagblad is Saibari niet helemaal okselfris uit het treffen met Borussia Dortmund gekomen. De kans dat hij niet speelt is daarom aanwezig, waardoor Bosz wat moet gaan schuiven. Jerdy Schouten lijkt dan terug te keren op het middenveld, waardoor er naast Olivier Boscagli een plaatsje vrijkomt voor Ramalho. Hij ontbrak tegen Dortmund omdat Schouten toen op zijn plek speelde.

Jordan Teze en Sergiño Dest completeren de verdediging. Op het middenveld krijgt Malik Tillman wederom een basisplaats naast Joey Veerman en dus Schouten als slot op de deur. In de aanvalslinie komen waarschijnlijk geen wijzigingen. Johan Bakayoko, Luuk de Jong en Hirving Lozano moeten voor de doelpunten gaan zorgen. 

Vermoedelijke opstelling: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Veerman, Schouten, Tillman; Bakayoko, De Jong, Lozano.