Boosheid bij Brentford: 'Havertz had niet meer op het veld mogen staan'

Boosheid bij Brentford: 'Havertz had niet meer op het veld mogen staan'

10 maart - 00:00 Laatste update: 11:51
14

Brentford-manager Thomas Frank is niet te spreken over de arbitrage tijdens de uitwedstrijd tegen Arsenal. Zijn ploeg verloor op de valreep met 2-1 door een laat doelpunt van Kai Havertz. De Duitse spits had volgens Frank helemaal niet meer op het veld mogen staan.

Arsenal kwam met de schrik vrij in de thuiswedstrijd tegen het Brentford van Mark Flekken. The Gunners gaan dankzij deze overwinning weer aan kop in de Premier League. Het gat met directe concurrenten Liverpool en Manchester City bedraagt respectievelijk één punt en twee punten. Matchwinner Havertz had volgens Frank van het veld gestuurd moeten worden met een tweede gele kaart.

"Ik denk dat Havertz niet meer op het veld had mogen staan", begint Frank na afloop tijdens de persconferentie. "Het was echt een duidelijke schwalbe. Ik hoop dat hij (Havertz, red.) het gewoon toegeeft. Die dingen gebeuren in het voetbal. Het had natuurlijk zijn tweede gele kaart moeten zijn. Dan had hij niet de winnende goal kunnen maken en hadden wij (Brentford, red.) wellicht de wedstrijd nog gewonnen", besluit hij.