Duitse media: 'onbekende grootheid' Slot nog altijd op de radar van Bayern

Duitse media: 'onbekende grootheid' Slot nog altijd op de radar van Bayern

25 maart - 22:02
45

Arne Slot staat nog altijd op de lijst bij Bayern München om Thomas Tuchel na dit seizoen op te volgen, meldt Die Abendzeitung. De berichtgeving van de krant uit München komt niet uit het niets, maar is wel enigszins opvallend, omdat de Feyenoord-trainer met slechts één andere kandidaat genoemd wordt.

Het is al langer bekend dat Slot er in Duitsland goed op staat. Onlangs werd de oefenmeester al eens door Duitse media geconfronteerd met de interesse van Bayern en destijds stelde hij er niets van te weten. Het lokale medium benadrukt dat Xabi Alonso, succescoach van Bayer Leverkusen, geldt als 'droomkandidaat' bij Der Rekordmeister, maar dat er nog geen enkele vorm van contact is geweest.

Max Eberl, sportief directeur bij Bayern, zei recent dat er 'meer dan vier, maar ook geen veertig' kandidaten voor de job zijn. 'In die kandidatengroep zitten sommige trainers die de gemiddelde voetballiefhebber misschien niet kent. Dit klopt', klinkt het. Daarmee wordt gerefereerd aan Slot. Naar verluidt houdt Bayern de situatie van Slot nauwlettend in de gaten. 

Die Abendzeitung noemt Slot een 'onbekende grootheid'. De 45-jarige Slot heeft bij Feyenoord nog een contract tot de zomer van 2026.

Bekijk #DoneDeal met Ole Romeny hieronder of luister op Spotify!