Opvallende geruchten uit Spanje: club van Arda Turan wil Modric inlijven

Opvallende geruchten uit Spanje: club van Arda Turan wil Modric inlijven

10 april - 23:18
9

Eyüpspor, de koploper van het tweede niveau van Turkije, droomt van de komst van Luka Modric, meldt het Spaanse AS. De 38-jarige middenvelder loopt na dit seizoen uit zijn contract bij Real Madrid.

De wegen van Modric en Real lijken na dit seizoen te gaan scheiden. Het is geen geheim dat clubs uit Saudi-Arabië met de Kroaat aan de haal willen gaan, terwijl zijn jeugdliefde Dinamo Zagreb ook contact heeft gezocht. Nu kan Eyüpspor aan dat lijstje worden toegevoegd. De Turkse club, waar Arda Turan trainer is, is al zeker van promotie naar de Süper Lig. Het aantrekken van Modric is een 'droom' voor de oud-speler van onder meer Atlético Madrid en FC Barcelona, klinkt het.

Murat Özkaya, voorzitter van Eyüpspor, gaat Turan helpen. Naar verluidt wordt er gewerkt aan een officieel aanbod en wordt er een plan voorbereid om Modric mee te overtuigen. Modric moet de eerste van veel topspelers worden die de stap naar de Turkse competitie gaat zetten.

Het is nog onduidelijk wanneer Modric de knoop gaat doorhakken. Dinsdagavond viel hij bij Real in tegen Manchester City (3-3). Sinds dit seizoen is hij vooral bankzitter bij De Koninklijke, waardoor een vertrek in de lijn der verwachting ligt.

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal: