Feyenoord gewaarschuwd tegen 'link' NEC: 'Dan van koude kermis thuis'

Feyenoord gewaarschuwd tegen 'link' NEC: 'Dan van koude kermis thuis'

21 april - 09:16
115

Ali Boussaboun vindt Feyenoord de torenhoge favoriet voor de bekerfinale tegen NEC. Dat de ploeg van Arne Slot dit seizoen naast de landstitel grijpt, zal volgens de oud-aanvaller van de Rotterdammers een belangrijke motivatie zijn, vertelt hij in #DoneDeal.

"Omdat het een kans is om nog een prijs te pakken en in de eigen Kuip, zie ik Feyenoord wel aan het langste eind trekken", zegt Boussaboun in #DoneDeal, de podcast van VoetbalPrimeur. Daarmee zou het al met al toch een geslaagd seizoen zijn in Rotterdam. “Ja, dat denk ik wel."

Wedden

Meer odds

"NEC is een goede ploeg, een heel linke ploeg. Ze hebben spelers die je echt pijn kunnen doen als je niet optimaal voor de dag komt. Maar uiteindelijk denk ik dat Feyenoord kwalitatief een stuk beter is en het potje gaat winnen", aldus Boussaboun.

De achtvoudig Marokkaans international waarschuwt Feyenoord wel voor onderschatting. NEC heeft een aardige balans tegen de topclubs. De Nijmegenaren pakten eind januari in de Eredivisie nog een punt in De Kuip (2-2). Ook op bezoek bij Ajax en FC Twente speelde de ploeg van Rogier Meijer gelijk, terwijl in Alkmaar zelfs werd gewonnen van AZ. 

"Je moet nooit aan onderschatting doen. Bij NEC lopen geen koekenbakkers. Ze hebben een paar leuke spelers, die creatief zijn, die doelpunten kunnen maken. Als Feyenoord ze onderschat, dan komen ze van een koude kermis thuis", besluit Boussaboun.

De bekerfinale in De Kuip begint zondag om 18.00 uur.