Ik geloof dat Johan Derksen riep dat wij na PSV de beste selectie hadden
Bosz tempert verwachtingen rondom Vitesse

"Ik geloof dat Johan Derksen riep dat wij na PSV de beste selectie hadden"

01-12-2014 22:33
8

Peter Bosz denkt dat er te veel wordt verwacht van Vitesse. Dat zegt de oefenmeester na de remise tegen Go Ahead Eagles, waarin de Arnhemmers een 2-0 voorsprong uit handen gaven (2-2).

"We zullen nog wel iets hoger komen te staan dan nu, maar niet zo hoog als iedereen denkt. Of de selectie wordt onderschat? Niet door de mensen die met deze jongens werken. Wij kennen alle kwaliteiten en alle beperkingen. Alleen hebben anderen ook een mening”, reageert Bosz tegenover Voetbal International.

Ook hij heeft meegekregen dat er geroepen werd dat Vitesse zou kunnen meestrijden om de titel. "Ik geloof dat Johan Derksen riep dat wij na PSV de beste selectie hadden en dat soort teksten. Ik heb altijd gezegd dat we een prima selectie hebben en dat zeg ik nog steeds. Alleen moeten we niet overdrijven."

Vitesse kende dit seizoen een matige start. De ploeg wist in de eerste vier duels niet te winnen. Nu de competitie veertien speelrondes oud is, staat Vitesse met zeventien punten op de gedeelde elfde plaats.