Update: Memphis begint met meevaller: inzetbaar in 'Choc de Olympiques'

Update: Memphis begint met meevaller: inzetbaar in 'Choc de Olympiques'

20-01-2017 16:55
11

Olympique Lyon is dolblij met de komst van Memphis Depay. Trainer Bruno Génésio hoopt de oud-PSV'er zondagavond al in te kunnen zetten tegen Olympique Marseille.

Dat zegt trainer vrijdag op een persconferentie. "Ik heb goede hoop dat ik Memphis Depay zondagavond tegen Marseille kan opstellen", begint Génésio. "Memphis Depay kan bij ons het verschil maken met zijn snelheid en technische vermogen. Ik denk dat het echt een aanwinst voor de ploeg is."

Het meespelen tegen Marseille hangt af van administratieve zaken. "Als de overeenkomst snel ondertekend kan worden én hij zaterdag met ons mee kan trainen, kan het", is Génésio hoopvol. "Memphis zelf heeft ook echt de drang om zich te laten zien. Ik zie heel veel motivatie bij hem."

Hoewel Lyon op de officiële kanalen al openlijk spreekt over Memphis, is de transfer nog niet bevestigd door Manchester United.

Update 16.55: Memphis Depay begint met een meevaller bij Olympique Lyon. De 22-jarige aanvaller is op tijd geregistreerd om zondag mee te kunnen doen in de topper tegen Olympique Marseille, die in Frankrijk te boek staat als de 'Choc des Olympiques'.

Lees ook: Zó komt het Lyon mét Memphis eruit te zien