Contractnieuws aangekondigd bij Ajax: 'Die goals komen mij wel ten goede'

Contractnieuws aangekondigd bij Ajax: 'Die goals komen mij wel ten goede'

29-01-2017 19:36
9

Lasse Schöne en Ajax komen binnenkort met contractnieuws. De geroutineerde Deen, zondag trefzeker in het gewonnen competitieduel met ADO Den Haag (3-0), kan verlengen in Amsterdam.

Schöne stelt dat er binnenkort meer nieuws te melden is over zijn nieuwe contract. Veel wilde hij niet loslaten over de onderhandelingen met Ajax-directeur Marc Overmars. "Ik heb hem niet gezien", reageert Schöne op de vraag van AT5 of hij Overmars nog in de kleedkamer had gezien met een contract.

Wedden

Meer odds

Zijn onderhandelingspositie is in elk geval goed. "Drie goals in drie wedstrijden komt mij wel ten goede denk ik", grijnst de Deen, die ondanks dat niet helemaal niet tevreden was over de zege op ADO. "Ik vond ons spel niet heel sprankelend, maar we zijn ook niet echt in de problemen gekomen."

Het doelsaldo had wat hem betreft dan ook verder opgevijzeld kunnen worden. "We hebben genoeg kansen en heel veel voorzetten gehad. Een paar keer op een vrije trap zijn we gevaarlijk geweest. Als je er dan twee of drie meer maakt, dat had gekund vandaag, dan zou dat doelsaldo ook wel meehelpen."