Koeman geconfronteerd met Rooney-verhalen: Dit is niet het goede moment

Koeman geconfronteerd met Rooney-verhalen: "Dit is niet het goede moment"

23-02-2017 15:15
2

De winterse transferperiode is nauwelijks voorbij of Ronald Koeman wordt door de Engelse pers alweer gevraagd naar de plannen voor komende zomer. De manager van Everton moest reageren op geruchten rond Wayne Rooney.

De aanvaller van Manchester United zou op het punt staan om een megacontract in China te tekenen, maar veel Engelse kenners raden hem aan terug te keren naar zijn oude club Everton. Met die verhalen werd Koeman donderdag geconfronteerd op de persconferentie. "Dit is niet het goede moment om te gaan bespreken wat gaat gebeuren, wat we nodig hebben en in wie we interesse hebben. De transferperiode zit erop. Laten we het over Sunderland (de komende tegenstander, red.) hebben."

Koeman had sowieso weinig trek om de pers van updates over lopende zaken te voorzien. Zoals over de lopende contractbesprekingen met Lukaku. "Ik weet van niets", aldus de manager, die bij Sunderland twee verkochte spelers treft: Bryan Oviedo en Darron Gibson. "Ze hebben een goede keuze gemaakt. Tijdens de wedstrijd zullen we geen vrienden zijn, daarna zeker wel."