'Real accepteert miljoenenverlies en laat James naar Engeland vertrekken'

'Real accepteert miljoenenverlies en laat James naar Engeland vertrekken'

16-05-2017 12:20
29

De transfer van James Rodriguez naar Manchester United lijkt een kwestie van tijd. Volgens Sky Sports is Real Madrid bereid om de 25-jarige Colombiaanse spelmaker te laten gaan voor een bedrag van circa 58 miljoen euro.

Deze transfersom is aanzienlijk lager dan het bedrag dat Real Madrid in de zomer van 2014 betaalde voor Rodriguez, destijds de grote uitblinker tijdens het WK in Brazilië. De Koninklijke legde toen liefst 82 miljoen euro op tafel om de aanvallende middenvelder over te nemen van AS Monaco.

Onder trainer Zinedine Zidane komt Rodriguez echter weinig aan spelen toe, waardoor hij wil vertrekken uit de Spaanse hoofdstad. Jorge Mendes, zaakwaarnemer van zowel Rodriguez als Manchester United-manager José Mourinho, heeft daarom ingezet op een transfer naar Manchester. De kans is overigens groot dat de Colombiaanse linkspoot bij The Mancunians gezelschap krijgt van Antoine Griezmann. Manchester United volgt de Franse vedette van Atlético Madrid al langer en is bereid om ver te gaan voor Griezmann.

Lees ook: 'Real-middenvelder bereikt akkoord met United: rugnummer tien verplicht'