'Younes-genadeklap maakt indruk op clubleiding; mooie transfer lonkt voor Ajacied'

'Younes-genadeklap maakt indruk op clubleiding; mooie transfer lonkt voor Ajacied'

28-06-2017 07:45
49

Schalke 04 schakelt over naar Amin Younes als Max Meyer uit Gelsenkirchen vertrekt. De vleugelflitser van Ajax heeft indruk gemaakt op de Duitse leiding.

Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde BILD. Meyer staat naar verluidt in de belangstelling van een Premier League-club. Indien die transfer doorgang vindt, wil Schalke Younes. Maar ook als Meyer niet naar Spurs vertrekt, is de kans groot dat hij komend seizoen geen speler meer is van Die Königsblauen. De aanvallende middenvelder is niet blij met de ontwikkeling van de Bundesliga, omdat die volgens hem stagneert. Daarom heeft Meyer zijn zinnen gezet op een transfer.

Younes moet hem bij een vertrek doen vergeten. De jonge buitenspeler gaf Schalke namens Ajax in de kwartfinales van de Europa League de genadeklap (3-2). Younes behoort inmiddels ook tot de selectie van het Duitse nationale elftal voor de Confederations Cup. Mocht Schalke daadwerkelijk werk van hem willen maken, dan heeft het concurrentie. Hij staat volgens berichten ook in de belangstelling van Torino, dat eveneens gecharmeerd van hem is.