Ziyech: Dat is wel de eerste wedstrijd waar het er echt om draait

Ziyech: "Dat is wel de eerste wedstrijd waar het er echt om draait"

29-06-2017 18:09
35

Hakim Ziyech kan niet wachten tot het nieuwe seizoen begint. De spelmaker van Ajax krijgt met Marcel Keizer een nieuwe hoofdtrainer. Ziyech is benieuwd naar wat de Amsterdammers onder zijn regime gaan presteren.

"Hij was er vorig jaar ook en heeft kunnen zien hoe wij speelden", zegt de middenvelder voor de camera van Ajax TV. "Ik denk niet dat er heel veel gaat veranderen. We gaan het de komende weken zien. Dat is even afwachten."

Wedden

Meer odds

Ajax begon donderdag aan de eerste training van het seizoen. Over enkele weken moet de ploeg klaar zijn voor de derde voorronde van de Champions League. Ziyech: "Dat is wel de eerste wedstrijd waar het er echt om draait. Daar moeten we ons met z'n allen op focussen. Ik denk dat we er op dat moment zeker klaar voor zijn."

Ziyech heeft in ieder geval ruim de tijd gehad om uit te rusten en de kater van de verloren Europa League-finale weg te spoelen. "We hebben best lang vakantie gehad. Ik snak ernaar om weer te beginnen. Ik heb vakantie gevierd met vrienden en familie. Ben naar Spanje en Curacao geweest. Dat was wel lekker."