'Klopjacht op Reus: eerste twee Premier League-grootmachten kloppen aan'

'Klopjacht op Reus: eerste twee Premier League-grootmachten kloppen aan'

24-10-2017 21:14
16

Het contract van Marco Reus bij Borussia Dortmund loopt komende zomer af en dus neemt de speculatie over zijn toekomst toe. Manchester United en Arsenal zijn op dit moment de meest geïnteresseerde clubs.

Dat meldt het Duitse Sky Sports dinsdag. Reus kampt met een zware knieblessure en is zeker nog tot 2018 uitgeschakeld, maar de geruchten over een vertrek blijven aanhouden. De 28-jarige Reus heeft zijn verbintenis bij de club van Peter Bosz nog altijd niet verlengd.

United en Arsenal overwegen zelfs een bod voor een winterse overgang neer te leggen. Op die manier kan Dortmund nog wat overhouden aan Reus. Arsenal wil anticiperen op het naderende vertrek van Alexis Sanchez, van wie verwacht wordt dat hij komende zomer alsnog vertrekt uit het Emirates. United hoopte afgelopen zomer al een extra buitenspeler aan te trekken, maar wil dat met Reus de komende transferperiode goedmaken.

Bayern München, Paris Saint-Germain en FC Barcelona zijn volgens Sky eveneens gecharmeerd van Reus, maar hebben de interesse (nog) niet concreet gemaakt.