'Belangstelling in Liverpool-sterren neemt toe': 'Real heeft interesse in hem'

'Belangstelling in Liverpool-sterren neemt toe': 'Real heeft interesse in hem'

03-12-2017 08:01
11

Niet alleen FC Barcelona, ook Real Madrid heeft zijn oog laten vallen op een speler van Liverpool. De Champions League-houder is geïnteresseerd in Mohamed Salah. Althans, dat claimt de Egyptische bondscoach Hector Cuper.

"Er is mij in vertrouwen verteld dat Real Madrid interesse heeft in Salah, maar we laten ons niet gek maken", aldus Cuper tegen On Sports TV, geciteerd door FourFourTwo. "Voor mij is het op dit moment een ongelooflijke situatie." Cuper en Salah wisten zich met Egypte te plaatsen voor het WK, waar Rusland, Saudi-Arabië en Uruguay de tegenstanders zijn in groep A.

Salah kwam afgelopen zomer voor zo'n veertig miljoen euro over van AS Roma. In Engeland heeft hij in korte tijd indruk gemaakt. De 25-jarige aanvaller was in vijftien Premier League-optredens al goed voor twaalf goals en drie assists. Zaterdag was hij trefzeker in het duel met Brighton & Hove Albion (5-1). Ook in de Champions League scoorde de Egyptenaar al vier keer.

Salah is niet de enige Liverpool-speler die interesse heeft gewekt van een Spaanse grootmacht. FC Barcelona zou in januari een nieuwe poging willen doen voor Philippe Coutinho.