'Willem II en NAC Breda jagen op maker van 11 Jupiler League-doelpunten'

'Willem II en NAC Breda jagen op maker van 11 Jupiler League-doelpunten'

30-04-2018 10:07
9

Willem II en NAC Breda hengelen allebei naar de handtekening van Mark Diemers. Dat meldt FOX Sports. Diemers (24) vertrekt komende zomer transfervrij bij De Graafschap. 

Voor de middenvelder lonkt dus een transfer naar de Eredivisie. Eerder dit jaar werd al bekend dat Diemers geen nieuw contract ging signeren in Doetinchem. Hij erkende in maart in gesprek te zijn met Willem II. Nu heeft dus ook NAC Breda zich in de strijd gemengd. 

FOX Sports weet dat Diemers inmiddels om de tafel heeft gezeten met NAC. De rechtspoot, voormalig speler van SC Cambuur en FC Utrecht, was dit seizoen goed voor elf goals in de Jupiler League. Zijn werkgever De Graafschap maakt via de play-offs nog kans op promotie.

Willem II won zondag met 1-0 bij PEC Zwolle en is daarmee verzekerd van lijfsbehoud. NAC klopte sc Heerenveen met 3-0 in Breda en staat nu drie punten boven nummer zestien Roda JC. Het doelsaldo van De Parel van het Zuiden is een stuk beter dan dat van de Limburgers, dus ook voor NAC lijkt nóg een jaar Eredivisie-voetbal een feit.