'Zaakwaarnemer Ronaldo sluit vrede met Juve en bespreekt sensationele deal'

'Zaakwaarnemer Ronaldo sluit vrede met Juve en bespreekt sensationele deal'

01-07-2018 09:29
35

Het Italiaanse Tuttosport pakt zondag op de voorpagina groot uit met spectaculair nieuws over Cristiano Ronaldo. Juventus zou bezig zijn met de 33-jarige superster van Real Madrid. 

Eerder werden AS Monaco, Manchester United en Paris Saint-Germain gelinkt aan Ronaldo. De topscorer van Real schijnt ontevreden te zijn over zijn salaris en voelt zich slecht behandeld door de clubleiding van de Champions League-winnaar. Een afscheid behoort volgens Spaanse media tot de mogelijkheden. 

Jorge Mendes, de zaakwaarnemer van Ronaldo, had volgens Tuttosport jarenlang een slechte band met Juventus. Afgelopen week verkaste zijn cliënt Joao Cancelo echter voor 40 miljoen naar De Oude Dame. Tijdens de contractonderhandelingen is de strijdbijl begraven en werd ook de situatie van Ronaldo besproken. 

Juve wil komend seizoen álle pijlen richten op succes in de Champions League. De laatste eindzege in het miljardenbal dateert van 1996 - en dat is een grote frustratie voor de club. Een peperdure transfer van CR7 naar Turijn moet er voor zorgen dat de kampioen van Italië ook in Europa gaat domineren. 

Lees ook: Tegenstrijdige Spaanse berichten: 'Ronaldo-clausule van miljard naar 120 miljoen'