'Transfer lonkt bij Heerenveen: 'serieuze' belangstelling uit Italië'

'Transfer lonkt bij Heerenveen: 'serieuze' belangstelling uit Italië'

17-12-2018 16:08
18

Vanuit Italië is er sprake van 'serieuze belangstelling' voor sc Heerenveen-middenvelder Morten Thorsby. Dat meldt de Leeuwarder Courant maandag. De krant vraagt zich hardop af of Thorsby bij aanvang van de tweede seizoenshelft nog wel actief is in Friesland. 

De 22-jarige Thorsby doet het dit seizoen prima bij Heerenveen, met vijf treffers en twee assists in twaalf competitieduels. De Noor heeft zich blijkbaar in de kijker gespeeld bij een niet nader genoemde club uit Italië, weet de Leeuwarder CourantOf het gaat om een ploeg uit de Serie A of een ploeg op een lager niveau, is niet bekend. 

Het contract van Thorsby loopt komende zomer af in Heerenveen. Een wintertransfer - en dus nog een transfersom voor Heerenveen - lijkt daarom tot de mogelijkheden te behoren. Van 1 januari tot 1 februari is de transfermarkt open. 

Zeneli
Ook rond vleugelaanvaller Arber Zeneli wemelt het nog altijd van de geruchten. De Kosovaarse sterspeler van Heerenveen zou zich in de kijker hebben gespeeld bij onder meer Fiorentina. Zeneli (23) ligt tot komende zomer vast, maar zijn werkgever heeft nog een optie voor een extra seizoen. 

No Poll