Lainez bespringt Alvarez na één van diens twee goals

'Ajax snel in gesprek over Mexicaans 'wonderkind': 'Wens om voor Ajax te spelen''

'Ajax snel in gesprek over Mexicaans 'wonderkind': 'Wens om voor Ajax te spelen''

18-12-2018 06:47 Laatste update: 07:25
219

De achttienjarige Mexicaanse aanvaller Diego Lainez wil niets liever dan verkassen naar Ajax. Volgens De Telegraaf heeft de tiener de wens om voor de Amsterdammers te gaan spelen.

Met Club America pakte Lainez de Mexicaanse landstitel door Cruz Azul met 0-2 te verslaan. "Laten we hopen dat na het kampioenschap ook mijn volgende wens uitkomt. En dat is spelen voor Ajax", citeert De Telegraaf de buitenspeler, die wordt omschreven als Mexicaans 'wonderkind'.

Volgens De Telegraaf heeft Ajax bewust de voorbereidingen voor een transfer stilgelegd, zodat Club America zich volledig kon focussen op de play-offs voor de Mexicaanse titel. Nadat de club is gehuldigd, zullen de gesprekken met Club America en Lainez worden opgestart. "Voordat we met Ajax praten, gaan we eerst feesten", zei technisch directeur Santiago Baños van Club America daarover.

Magallan
De ochtendkrant meldt verder dat de transfer van Lisandro Magallan bijna rond is. Naast een akkoord over een transfersom van acht miljoen euro met Boca Juniors, is Ajax er volgens Argentijnse bronnen nu ook met Magallan uit. Via Instagram nam Magallan al afscheid van zijn club. De verdediger gaat in Amsterdam een contract tot de zomer van 2023 tekenen.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Momentos únicos que me dio el fútbol. Gracias a todos los hinchas de Boca por el aguante de siempre. #bicampeon ⭐️⭐️

Een bericht gedeeld door Lisandro Magallán (@magallanlicha) op