Perez verdedigt Van Geel: 'Spelers van Ajax zijn gewoon veel meer waard'

Perez verdedigt Van Geel: 'Spelers van Ajax zijn gewoon veel meer waard'

Gepubliceerd: dinsdag 19 maart 2019 om 15:39di 19-03-2019 om 15:39

Kenneth Perez heeft gemengde gevoelens over de roep om het hoofd van Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord. Veel fans zien de td liever vandaag dan morgen vertrekken. Perez vraagt zich af waarom men zo graag van Van Geel af wil. 

Er is vooral veel kritiek op het aan- en verkoopbeleid van Van Geel. Sinds 2011 is hij td in De Kuip. "Spelers van Ajax zijn gewoon veel meer waard dan die van Feyenoord. Het verbaast me wel dat een technisch directeur zo succesvol is geweest, bij de club binnenkwam toen die tiende stond en dan met al die prijzen en met 65 miljoen op de balans, nu met pek en veren naar huis moet", aldus Perez, maandagavond bij talkshow Natafelen op FOX Sports

"Maar: het is helemaal niet verkeerd om na acht jaar zijn functioneren tegen het licht te houden en te kijken of ze beter kunnen dan wat ze nu hebben", voegde de Deense analist daar direct aan toe. 

"Wat wil je bereiken met hem weg te sturen? Is dat omdat je zegt: wij willen nu een technisch directeur die de hele wereld gaat scouten? Martin staat erom bekend dat hij eerst Nederland, dan Scandinavië en dan de rest van Europa scout. Of zeggen de Vrienden van Feyenoord, die geen vertrouwen hebben in Martin van Geel: als jullie een ander nemen als technisch directeur, dan geven wij jullie - ik weet niet of ze dat hebben -  honderd miljoen voor de transfers. Dan heb je Van Geel niet nodig." 

Lees ook: Het Feyenoord van Stam: wie blijft, wie moet weg, welke spelers vertrekken?

Poll

Moet Van Geel in de zomer vertrekken?

(1119 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws