Tottenham mist sterspeler tegen Ajax: Ik ben erg verdrietig en teleurgesteld

Tottenham mist sterspeler tegen Ajax: "Ik ben erg verdrietig en teleurgesteld"

Gepubliceerd: donderdag 25 april 2019 om 14:54do 25-04-2019 om 14:54

Laatste update: donderdag 25 april 2019 om 15:03do 25-04-2019 om 15:03

Heung-Min Son baalt als een stekker. De eerste ontmoeting met Ajax in de halve finale van de Champions League gaat door een schorsing voorbij aan de neus van de Zuid-Koreaanse aanvaller.

Son was in de kwartfinale tegen Manchester City goed voor drie goals, maar kreeg in de return ook zijn derde gele kaart van de Champions League-campagne. Hij mist daardoor de eerste wedstrijd tegen Ajax. "Ik probeer positief te zijn, maar het maakt me verdrietig dat ik de eerste halve finale moet missen. Ik ben teleurgesteld", zegt hij tegen Sky Sports.

"Ik ben een heel positieve jongen en voel me goed tussen the lads, dus ik zal op de tribune waarschijnlijk nerveuzer zijn dan wanneer ik op het veld sta. Maar ik vertrouw mijn team, mijn medespelers en het stadion. Ik maak me geen zorgen."

Tottenham speelde sinds de officiële opening van het nieuwe stadion vier thuiswedstrijden en sloot die allemaal winnend af, zonder een tegendoelpunt te krijgen. Son: "Ik ben erg verdrietig en teleurgesteld door het feit dat ik niet kan spelen, maar ik kijk uit naar een ongelooflijke wedstrijd in ons stadion. Ik denk dat ik ervan ga genieten."

Poll

Wat wordt Tottenham - Ajax aanstaande dinsdag?

(23200 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws