'Ramselaar op weg naar PSV-uitgang: drie Nederlandse clubs tonen belangstelling'

'Ramselaar op weg naar PSV-uitgang: drie Nederlandse clubs tonen belangstelling'

Gepubliceerd: woensdag 21 augustus 2019 om 10:53wo 21-08-2019 om 10:53

Laatste update: woensdag 21 augustus 2019 om 10:58wo 21-08-2019 om 10:58

Bart Ramselaar staat in de belangstelling van meerdere Eredivisie-clubs en lijkt op weg naar de uitgang bij PSV. De Eindhovenaren hebben de middenvelder toegezegd niet in de weg te gaan zitten en mee te werken aan een vertrek, zo meldt Voetbal International.

De 23-jarige middenvelder staat in de belangstelling van drie Nederlandse clubs: AZ, FC Utrecht en sc Heerenveen. Volgens VI is PSV bereid een verlies te nemen op de middenvelder, die bij PSV nooit door wist te breken. De Eindhovenaren haalden hem in 2016 voor ongeveer vijf miljoen euro weg bij FC Utrecht. Met welk bedrag PSV nu akkoord gaat, wordt niet gemeld. Wel willen de Eindhovenaren via een doorverkooppercentage in de toekomst alsnog de investering in Ramselaar terugverdienen.

Ramselaar kan dus onder meer kiezen voor een terugkeer in de Domstad. Hij speelde in de jeugd van FC Utrecht en brak bij die club door op het hoogste niveau. AZ en sc Heerenveen hebben inmiddels ook belangstelling getoond. Volgens VI is het nog wel de vraag of die clubs sportief en financieel in het plaatje passen dat Ramselaar voor ogen heeft.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wat zou jij de beste keuze vinden voor Ramselaar?

(4260 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws