Huntelaar: De Grolsch Veste van FC Twente is eigenlijk maar voor de helft af

Huntelaar: "De Grolsch Veste van FC Twente is eigenlijk maar voor de helft af"

Gepubliceerd: zondag 22 september 2019 om 15:08zo 22-09-2019 om 15:08

Hakim Ziyech en Daley Blind zijn in de kleedkamer van Ajax de baas over de muziek. Dat vertelt Klaas-Jan Huntelaar in een interview met Volkskrant Magazine. De geroutineerde spits (36) sputtert niet vaak tegen.

"In de kleedkamer bij Ajax zijn Hakim Ziyech en Daley Blind de dj's", vertelt Huntelaar, die zelf van 'bombastische rockbands' houdt. "Daley houdt gelukkig ook een beetje van rock. En wat trance voor de wedstrijd. Beetje oppompen, daar word je wakker van, dan ga je naar de wedstrijd toeleven."

De Ajax-spits speelt daarnaast het liefst in oude stadions. "De nieuwe hebben allemaal dezelfde architectuur, van die vissenkommen", vindt hij. "Het is leuk om verrast te worden. Dat mag ook iets negatiefs zijn. Dat het toilet naar de kloten is, of een onmogelijk muurtje op een onmogelijke plek, een laag dak, een krappe tunnel. De Grolsch Veste van FC Twente is eigenlijk maar voor de helft af, je hebt een heel hoge tribune en een wat lagere. Dat vind ik tof."

Huntelaar neemt het zondag met Ajax op tegen PSV. De kans is klein dat hij in Eindhoven een basisplaats krijgt van trainer Erik ten Hag.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws