De Visser tipt 'nieuwe Hazard' van Chelsea: 'We krijgen een elftal, pfffff'

De Visser tipt 'nieuwe Hazard' van Chelsea: 'We krijgen een elftal, pfffff'

Gepubliceerd: woensdag 23 oktober 2019 om 17:10wo 23-10-2019 om 17:10

Laatste update: woensdag 23 oktober 2019 om 17:26wo 23-10-2019 om 17:26

Piet de Visser komt superlatieven tekort voor 'the new wave' bij Chelsea. Frank Lampard, manager van de Champions League-tegenstander van Ajax, kiest dit seizoen - gedwongen door het transferverbod - voor de jeugd.

Fikayo Tomori, Mason Mount en topscorer Tammy Abraham hebben een basisplaats bij Chelsea, maar volgens De Visser zit er nog veel meer aan te komen. "Reece James, een rechtsback. Je weet niet wat je ziet", vertelt de 85-jarige De Visser, namens Chelsea nog steeds actief als scout, in een interview met de Volkskrant.

"Hudson-Odoi, oooooo. Die wilde niet tekenen. Ik heb Chelsea gezegd: never lose Hudson-Odoi. Dat wordt de nieuwe Hazard. Maar Marina zei: hij wil niet tekenen. En weet je waarom niet? Omdat Sarri (de vorige trainer, red.) hem niet opstelde. Toen heeft Sarri opdracht gekregen hem op te stellen. Hij was uitblinker. En hij heeft voor vier jaar getekend."

De Visser staat te springen. "We krijgen een elftal binnen twee jaar, pffff. En er komen nog veel meer spelers aan. Ik heb het elftal al voor mezelf gemaakt: Reece James rechtsback, Tomori stopper. Op het middenveld Loftus-Cheek, Mount. Dan houden we Kanté erbij. Voorin Hudson-Odoi, met Abraham en Pulisic."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws