Van de Beek: Of ik Frenkie de Jong ga appen? Dat zou best kunnen, ja

Van de Beek: "Of ik Frenkie de Jong ga appen? Dat zou best kunnen, ja"

Gepubliceerd: maandag 17 februari 2020 om 21:16ma 17-02-2020 om 21:16

Donny van de Beek sluit niet uit dat hij Frenkie de Jong gaat bellen voor advies over Getafe, de aankomende tegenstander van Ajax in de Europa League. De Spaanse club doet het opvallend goed en staat derde in de Primera Division.

Barcelona speelde afgelopen zaterdag tegen Getafe en won met 2-1. "Ik heb Getafe gezien tegen Barcelona. Het is een fysiek sterke ploeg die er vol opgaat en vol drukzet. Daar moeten we ons goed op voorbereiden", vertelt Van de Beek aan FOX Sports.

"Ik heb Frenkie niet gesproken, maar die zal er ongetwijfeld hetzelfde over zeggen: dat het een lastige ploeg is om tegen te voetballen en die hoog drukzet. Dat doen weinig ploegen uit bij Barcelona. Dat vind ik ook wel mooi om te zien. Of ik Frenkie ga appen? Dat zou best kunnen, ja. Hij is altijd wel slim, dus hij weet wat hun krachten zijn. We moeten ons goed voorbereiden."

Ajax won zondag met speels gemak van RKC Waalwijk: 3-0. "Je probeert wel gas te geven. De ene keer gaat het beter dan de andere keer, maar ik probeer zo goed mogelijk te spelen. Je moet altijd proberen om de juiste energie in te gooien. Ik vond ons niet altijd even fris. Donderdag moet er een tandje bij, vind ik", zegt Van de Beek.

Poll

Wie gaat er winnen?

(1159 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws