Ajax-interesse om AZ te ontregelen: 'Marc Overmars kennende gaat hij zich melden'

Ajax-interesse om AZ te ontregelen: 'Marc Overmars kennende gaat hij zich melden'

03-03-2020 16:31 Laatste update: 16:38
201

Ajax-watcher van De Telegraaf Mike Verweij verwacht dat directeur spelerszaken Marc Overmars zich binnenkort gaat melden voor de uitblinkers van AZ. Volgens de verslaggever is het een bekende truc van de Amsterdammers om de belangrijkste spelers van de grootste concurrent het hoofd op hol te brengen als er spanning in de competitie zit.

"Marc Overmars kennende en kijkend naar de spanning in de competitie, verwacht ik dat Ajax zich op korte termijn zal gaan melden voor Stengs, Boadu en Wijndal", aldus Verweij in De Telegraaf-podcast Kick-Off. "Die interesse gaat toch in de koppen van de spelers zitten. Dat is een oude Ajax-truc."

Wedden

Meer odds

"Toen Frank de Boer nog trainer was, werd tijdens een persconferentie gezegd dat Guus Hupperts een interessante speler was. Die heeft volgens mij drie seizoenen geen bal meer geraakt en is inmiddels helemaal van het podium verdwenen", aldus Verweij. "Het is een oude Ajax-truc, dus het zou me niet verbazen als dat ook binnenkort weer gaat gebeuren."

Verweij ziet zelf Marc Bizot wel als een interessante optie voor Ajax. "Ajax moet op zoek naar een nieuwe keeper en Bizot heeft daar in de jeugd gezeten. Als Onana weggaat, kun je ze niet dichterbij halen. Er lopen geen lijntjes zover ik weet, maar ik zou het een heel goede keeper voor Ajax vinden."