Jans laat nog een naam vallen voor FC Twente: 'Dat is goed bevallen'

Jans laat nog een naam vallen voor FC Twente: 'Dat is goed bevallen'

18-06-2020 14:40 Laatste update: 15:13
31

FC Twente heeft met Ron Jans een nieuwe hoofdtrainer, maar de club is daarmee niet uit de problemen. Er zijn nauwelijks spelers en ook de technische staf moet nog worden samengesteld.

Andries Ulderink moet de assistent van Jans worden. Verder is het de bedoeling dat er een tweede assistent komt, een fysieke trainer, medische staf en een videoanalist. Twente heeft kandidaten in het vizier. Overigens wordt naast Ulderink ook Ivar van Dinteren in verband gebracht met Twente. Mogelijk wordt hij de tweede assistent. "Ik heb met Ivar in Amerika gewerkt. Dat is goed bevallen", zegt Jans.

Technisch directeur Jan Streuer benadrukt nog maar eens dat er nauwelijks spelers zijn en dat het vinden van spelers geen gemakkelijke klus zal worden. "We kunnen geen hoge salarissen betalen, we hebben weinig spelers, er kunnen geen hoge transfersommen betaald worden, dus er is niet veel", zegt Streuer bij de presentatie van Jans.

"Ik ben er ook ingestapt met het idee van: we doen ons best. Meer kunnen we niet doen. Ron staat er hetzelfde in. Zo moeten we het doen. Er moet heel veel gebeuren. We kunnen ook geen spelers bekijken, want we komen nergens binnen. We hebben er vertrouwen in dat we goede spelers gaan halen, hoe moeilijk het ook is."