'Van de Beek staat op het punt om voor Manchester United te tekenen'

'Van de Beek staat op het punt om voor Manchester United te tekenen'

29-08-2020 20:43
149

Donny van de Beek is op weg naar Manchester United. Althans, dat claimt de Spaanse journalist Oriol Domènech, die ook weet te melden dat Georginio Wijnaldum nu de topprioriteit is van FC Barcelona.

Volgens Domènech, een gerenommeerde Spaanse journalist, was Van de Beek een belangrijk doelwit van Ronald Koeman. De Ajax-middenvelder staat naar verluidt op het punt om te tekenen bij Manchester United. 'Wijnaldum is nu het grote doelwit geworden', schrijft hij erbij.

De Telegraaf, Voetbal International en het Algemeen Dagblad meldden zaterdag vlak voor Ajax - Eintracht Frankfurt dat Van de Beek om transferredenen buiten de selectie van trainer Erik ten Hag is gelaten. Hij bevestigde dat zelf ook. Clubs werden niet genoemd, maar Barcelona en Manchester United zijn de afgelopen periode het meeste aan Van de Beek gelinkt. 

Volgens Domènech is de keuze van Van de Beek op de Engelse club gevallen - en dat is een tegenvaller voor Koeman, die hem maar wat graag naar Camp Nou had willen halen, zo klinkt het. Van de Beek heeft bij Ajax nog een contract tot 2022.