SPORT: Van de Beek gaat naar Manchester United en heeft medespelers al ingelicht

SPORT: Van de Beek gaat naar Manchester United en heeft medespelers al ingelicht

30-08-2020 16:57
117

Het Spaanse Diario SPORT claimt dat het meer weet over de sportieve toekomst van Donny van de Beek. Volgens het medium heeft de negenvoudig Oranje-international intern al laten weten dat hij Ajax zal verruilen voor Manchester United.

Van de Beek deed zaterdag niet mee tijdens het oefenduel Ajax-Eintracht Frankfurt vanwege 'transferontwikkelingen'. De aanvallende middenvelder werd voor de coronacrisis al nadrukkelijk gelinkt aan Real Madrid, later meldde ook Manchester United zich en sinds kort zou ook FC Barcelona in de markt zijn. Volgens berichtgeving uit Spanje grepen de traditionele topclubs echter mis: Van de Beek zou op weg zijn naar Engeland.

SPORT meent dat de middenvelder uit Nijkerkerveen de knoop al door heeft gehakt. Volgens de berichtgeving heeft Van de Beek al aan zijn teamgenoten verteld dat niet Real Madrid of FC Barcelona, maar Manchester United zijn nieuwe club wordt. Ajax vroeg naar verluidt 55 miljoen euro: Real Madrid en FC Barcelona konden de deal nog niet rondmaken en Manchester United is de lachende derde, klinkt het.

Het kamp-Van de Beek houdt zich voorlopig op de vlakte: de speler zelf zat zaterdag tijdens Ajax-Eintracht Frankfurt op de tribune en trainde zondag individueel op De Toekomst. Ook zijn zaakwaarnemer Guido Albers werd op het trainingscomplex gespot.