Linssen blikt terug op Odegaard-tijd bij Vitesse: 'Hem gevraagd: spoor jij wel?'

Linssen blikt terug op Odegaard-tijd bij Vitesse: 'Hem gevraagd: spoor jij wel?'

Gepubliceerd: zondag 20 september 2020 om 07:58zo 20-09-2020 om 07:58

Martin Odegaard wist in twee seizoenen in de Eredivisie een overweldigende indruk achter te laten. Bryan Linssen geeft aan dat de Noor niet alleen over een flink portie talent beschikte, maar ook over een goede mentaliteit.

Linssen speelde bij Vitesse samen met Odegaard. "Ik ging na de training soms in mijn eentje extra afwerken. Omdat ik er baat bij had, én omdat ik het leuk vond", begint hij in gesprek met Voetbal International. "Hij ging in zijn eentje naar buiten om extra op zijn voetenwerk te trainen. Hij deed dus vrijwillig dingen waar helemaal niets aan is, 95 procent van de voetballers zou liever naar huis gaan. Dat vertelt eigenlijk alles."

Het is niet het enige moment van Odegaard waar Linssen verbaasd op reageerde. "Ik herinner me ook nog een fotoshoot, met de selectie in de stad", vervolgt Linssen. "Dat duurde een uur of twee. Toen we terug waren op de club, maakte iedereen zich klaar om naar huis te gaan. We waren er wel klaar mee. En Martin? Die kleedde zich om en ging gewoon individueel trainen. Toen heb ik hem gevraagd: Spoor jij wel? Het was werkelijk niet normaal meer. Je merkte aan alles dat hij maar één doel had: slagen bij Real Madrid."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws