'Vermoedelijke opstelling Oranje: aangepast aanvalsspel met De Jong in de spits'

'Vermoedelijke opstelling Oranje: aangepast aanvalsspel met De Jong in de spits'

10-10-2020 07:16 Laatste update: 09:42
128

Het Nederlands elftal treedt zondag tegen Bosnië en Herzegovina aan met Luuk de Jong in de punt van de aanval. Dat zegt De Telegraaf. De lange spits van Sevilla moet opdraven omdat Memphis Depay geschorst is.

De Jong is in vorm en daarmee de beoogde vervanger voor Memphis, zo valt te lezen in de ochtendkrant. Dat betekent dat het aanvalsspel van het Nederlands elftal zal veranderen en er meer door de lucht gespeeld zal worden.

Op de flanken krijgt de lange spits aanvoer van Quincy Promes en Steven Berghuis. De keeperskwestie is voor bondscoach Frank de Boer een lastige. De verwachting is dat hij Jasper Cillessen deze keer wel boven Tim Krul verkiest.

Vrijdag heeft Oranje met een complete groep getraind in Zeist en zaterdagochtend staat er opnieuw een sessie op het programma. Vervolgens reist de groep richting Bosnië, waar zondag om 18.00 uur afgetrapt zal worden in Zenica.

De vermoedelijke opstelling van De Telegraaf: Cillessen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Blind; De Roon, Frenkie de Jong, Wijnaldum; Berghuis, Luuk de Jong, Promes.