'De Graafschap is gepikeerd en neemt Seuntjens zijn aanvoerdersband af'

'De Graafschap is gepikeerd en neemt Seuntjens zijn aanvoerdersband af'

11-03-2021 12:49 Laatste update: 12:55
64

Ralf Seuntjens is de aanvoerdersband bij De Graafschap kwijtgeraakt. Dat meldt de Gelderlander. Aanleiding daarvoor is zijn transfer naar NAC Breda, die woensdag beklonken werd en na dit seizoen zal plaatsvinden.

Mike Snoei, trainer van de Superboeren, heeft besloten om Seuntjens de band af te nemen en die aan verdediger Ted van de Pavert te geven. Dat valt te lezen in de regionale krant. Het openbaar maken van de aanstaande transfer op woensdagmiddag zou de druppel zijn geweest voor de oefenmeester en de club.

Dinsdag nog verscheen een schuldbewuste Seuntjens voor de camera en vertelde hij op de officiële kanalen van De Graafschap dit seizoen alles te zullen geven voor die club. Een dag later meldde NAC dat de deal rond was en die timing wordt de sterke spits uit Breda niet in dank afgenomen.

De twee clubs zijn concurrenten in de strijd om promotie naar de Eredivisie. De formatie uit Doetinchem staat tweede en koestert een voorsprong van vier punten op NAC, dat derde staat en de Superboeren zal moeten inhalen om direct te promoveren. Over ruim twee weken ontmoeten beide ploegen elkaar in het Rat Verlegh Stadion.