'Wolfsburg wil na dit seizoen af van succestrainer, Van Bommel op pole position'

'Wolfsburg wil na dit seizoen af van succestrainer, Van Bommel op pole position'

Gepubliceerd: zondag 9 mei 2021 om 07:08zo 09-05-2021 om 07:08

Wolfsburg is van plan om na dit seizoen afscheid te nemen van trainer Oliver Glasner, ook als hij geen nieuwe club weet te vinden. Mark van Bommel staat volgens Sportbuzzer en Kronen Zeitung op pole position om de positie van Glasner over te nemen in de Volkswagen Arena.

Glasner kent een zeer succesvol seizoen met zijn Wolfsburg en is nog volop in de race om Champions League-voetbal. De oefenmeester kan rekenen op interesse van onder meer Bayer Leverkusen en Eintracht Frankfurt. Mocht die interesse echter op niets uitlopen, dan lijkt Glasner alsnog te vertrekken uit Wolfsburg. Dit vanwege zijn slechte relatie met directeur Jörg Schmadtke.

Glasner heeft een clausule in zijn contract staan, waardoor hij voor een bedrag van 4,5 miljoen euro de overstap kan maken naar een andere club. Mocht er uiteindelijk geen club voor hem komen, dan zal Wolfsburg zijn contract af moeten kopen. Sportbuzzer en Kronen Zeitung melden dat Van Bommel nog steeds gezien wordt als een van de favorieten om na dit seizoen aan de slag te gaan in Wolfsburg. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Van Bommel een goede trainer voor Wolfsburg?

Ja, zeker weten!
44%
Nee, dat denk ik niet...
56%
(1214 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws