De Oranje-afwezigen: Koeman mist sterrenteam tegen Ierland

17 november - 16:55 Laatste update: 18:04
17

Bondscoach Ronald Koeman mist deze interlandperiode een hele keur aan internationals. Vooral achterin kampt Oranje met blessureproblemen, zo blijkt wel uit het elftal afwezigen dat in #DoneDeal is samengesteld.

In tegenstelling tot de meeste afwezigen is Ryan Gravenberch niet geblesseerd, maar gepasseerd. Daar is VoetbalPrimeur-redacteur en voormalig jeugdinternational Kaj Ramsteijn het duidelijk niet mee eens: hij neemt de Liverpool-middenvelder zelfs op in zijn ideale Oranje-opstelling, zo laat hij weten in #DoneDeal, de transferpodcast van VoetbalPrimeur. Ook hoofdredacteur Dennie van Laar mist Gravenberch in deze selectie. ''Die heeft in mijn ogen alles, zo compleet. Gravenberch heeft met zijn transfer naar Liverpool de perfecte transfer gemaakt en speelt echt bijna alles. Dat is knap als je ziet dat The Reds met onder andere Dominik Szoboszlai en Alexis Mac Allister deze zomer voor ruim 150 miljoen euro aan middenvelders hebben gehaald. ''

Ook de bank met afwezigen mag er zijn: Olij, Frimpong, Geertruida, Van Hecke, Botman, Maatsen, Malacia, Bergwijn, Brobbey. Bekijk de video over het ontbrekende 'sterrenteam' hierboven of bekijk de hele aflevering over Oranje, Feyenoord, Ajax en het overige laatste transfernieuws hieronder.