Cillessen en Chery kijken 'rustig' naar halve finale: 'Ik hoop dat zij doorgaan'

28 februari - 12:24 Laatste update: 12:25
33

Jasper Cillessen en Tjaronn Chery wachten rustig af wie de tegenstander van NEC wordt in de bekerfinale. Feyenoord en FC Groningen strijden donderdag om het laatste ticket voor de finale. 

Of Cillessen als voormalig speler van Ajax graag tegenover Feyenoord staat in de finale van de KNVB Beker of toch liever met FC Groningen op papier een makkelijkere tegenstander heeft? "Volgens mij heeft FC Groningen hem ook een keer gewonnen, dus dat wil niets zeggen", aldus Cillessen na afloop van het gewonnen bekerduel met SC Cambuur (1-2). "We gaan donderdag kijken wat er gaan gebeuren."

Chery heeft op zijn beurt ook geen voorkeur voor een tegenstander. De aanvaller heeft een verleden bij FC Groningen, maar volgens de aanvaller zou Feyenoord het ook verdienen om de finale te behalen. "De beste mag winnen donderdag en daar komen wij dan tegen te staan in De Kuip. Ik ga die wedstrijd rustig kijken. Ik hoop natuurlijk dat FC Groningen goed hun best doet om door te gaan. Dat zou mooi zijn voor hen, maar Feyenoord zou het ook verdienen natuurlijk."