Overmars tegen De Ligt: 'Ik denk dat we een tip van je op gaan volgen'

Overmars tegen De Ligt: 'Ik denk dat we een tip van je op gaan volgen'

07-11-2021 20:08 Laatste update: 20:32
101

Matthijs de Ligt heeft zondagavond afscheid genomen van het Ajax-publiek. Hij sprak de aanwezige supporters toe en ook directeur spelersbeleid Marc Overmars had iets te zeggen. En wat bedoelt Overmars precies met 'de tip' van De Ligt?

De Ligt gaf deze week aan dat hij graag naar de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles wilde komen kijken. En dus zag Ajax gelegenheid om hem nog eens in het zonnetje te zetten. "Het is prachtig om je hier weer te zien. Wij als Ajax zijn trots op jou", zei Overmars tegen De Ligt voor de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles.

"Je bent altijd welkom. Ik weet nog goed dat we in 2018 in trainingskamp zaten en je zei: ik heb een centrale verdediger naast me nodig, die moet komen. Dat bleek Daley Blind te zijn. Daardoor hebben we nog harder ons best gedaan om Daley binnenboord te krijgen. Dat heeft fantastisch gewerkt."

"Je had zo'n mening en een bewijsdrang, dat je ook wel eens bij mij kwam met tips. Ik denk dat we nog één tip van jou gaan opvolgen binnenkort, maar dat houden we even tussen ons", zei Overmars.