Van den Brom praat over mogelijk ontslag bij Genk: Heb ik niet in de hand

Van den Brom praat over mogelijk ontslag bij Genk: "Heb ik niet in de hand"

Gepubliceerd: zaterdag 4 december 2021 om 09:08za 04-12-2021 om 09:08

Na de dubbele nederlaag tegen Club Brugge en de mindere resultaten van de voorbije weken, wordt de druk op John van den Brom steeds groter bij KRC Genk. In Belgische media wordt gespeculeerd over een ontslag, maar de Nederlandse trainer probeert zich niet af te laten leiden.

Voor Van den Brom kan het zondag weleens 'do or die' worden tegen KV Mechelen. Een nieuwe misstap in de competitie kan Genk zich niet veroorloven, weet hij. "Wij hebben onszelf in deze positie gebracht en dat is lastig voor een coach", zei de oud-coach van Vitesse, AZ en FC Utrecht op zijn persconferentie vrijdag.

"Wat er dan uiteindelijk over mijn positie zal worden beslist, dat heb ik niet in de hand", vervolgt Van den Brom over een mogelijk ontslag. "Daar wil en mag ik ook niet aan denken. Ik ben bezig om er alles aan te doen om zondag die wedstrijd te winnen, met een goede prestatie."

Van den Brom hoopt dat hij de tijd krijgt om het tij te keren. Hij voelt nog altijd de steun van de club. "In de eerste plaats gaat het bij mij om gesprekken met Dimitri de Condé (technisch directeur, red.). Wij hebben hetzelfde voor ogen en dat is samen uit deze moeilijke situatie komen. Wat anderen dan eventueel zouden beslissen, daar heb ik geen invloed op."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws